Slovenija postavila rekord

Foto: Žurnal24
Tekma med Slovenijo in Rusijo je postavila rekord v gledanosti televizijskega dogodka v letu 2009, saj jo je povprečno spremljalo 29 odstotkov ali več kot 534 tisoč gledalcev.
Oglej si celoten članek

Dodatno kvalifikacijsko tekmo za nogometno svetovno prvenstvo v Južni Afriki 2010 med Slovenijo in Rusijo si je ogledalo povprečno 29 odstotkov ali 534.600 gledalcev, starih nad 10 let, oziroma kar 61-odstotni delež vseh gledalcev televizije v času tekme. Največ gledalcev je spremljalo tekmo ob 22:39, in sicer kar 37,4 odstotka ali 689.300 gledalcev, starih nad 10 let, oziroma kar 79-odstotni delež.

"Prenos tekme je bil daleč najbolje gledan televizijski dogodek v letošnjem letu (drugi je EMA 2009)!"
so danes sporočili iz službe za odnose z javnostmi RTV Slovenija. Vir podatkov je AGB Nielsen Media Research, ki je uporabil panelni vzorec 450 gospodinjstev, starost nad 10 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.