Sijajna predstava Dragića

Foto: Žurnal24 Goran Dragić se bo reprezentanci pridružil na turnirju na Kitajskem. (Foto: suns
V slovenskem dvoboju pred sezono NBA, ki sta ga uprizorili moštvi Gorana Dragića in Bena Udriha, je slavil prvi, ki je Kraljem nasul kar 21 točk. Udrih se je moral zadovoljiti z dvema.
Oglej si celoten članek

Košarkarji lige NBA imajo do začetka redne sezone še šest dni, moči pa merijo na pripravljalnih tekmah. Phoenix Suns so v noči na sredo s 143:127 premagali Sacramento Kings. Goran Dragić je za zmagovalce v 26 minutah dosegel 21 točk, osem skokov in štiri podaje, Beno Udrih pa je v 21 minutah za poražence zbral dve točki in podajo.

Los Angeles Lakers so s 113:107 premagali Golden State Warriors, Saša Vujačić je za Jezernike v 13 minutah dosegel pet točk, dve podaji in skok. Philadelphia 76'ers so z 89:90 izgubili proti Washington Wizards, Primož Brezec pa za poražence ni zaigral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.