Še nihče v večji klub

Foto: Žurnal24 Haris Vučkić je član mlade ekipe Domžal in slovenski reprezentant do 17 let.
O včerajšnjem odmevnem prestopu Harisa Vučkiča iz Domžal v angleški Newcastle je znanih še nekaj podrobnosti. Vučkič je podpisal za tri leta in pol, česar je seveda izjemno vesel.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še:

Kirm daleč od milijona.

Komaj 16-letni član mladinske ekipe Domžal Haris Vučkić je podpisal pogodbo z angleškim nogometnim prvoligašem Newcastle Unitedom. Ekipa z Otoka je mladega slovenskega upa spremljala več mesecev, v petek pa je po celodnevnih pogajanjih prišlo tudi do dogovora. med obema kluboma, je neposredno iz Newcastla sporočil predsednik kluba Stane Oražem. Za Vučkića so se zanimali pri ljubljanskem Interblocku, pa tudi pri angleškem tretjeligašu Leicester Cityju, kjer vlogo skavta opravlja nekdanji slovenski reprezentant Mladen Rudonja. Slednji nam je pred enim tednom dejal, da Domžale Vučkića ne bodo spustile iz svojega kluba. Vučkić je dva dni tudi že treniral v Milanelu pri AC Milanu.

''Zelo sem zadovoljen, da sem dobil priložnost priti v tako velik klub kot je Newcastle United. To se mi zdi pomemben korak na moji nadaljnji poti v svetu nogometa. V klubu so me zelo lepo sprejeli in upam da se bom z njihovo pomočjo še naprej razvijal v pravo smer. Rad bi se zahvalil vsem, ki so mi na moji nogometni poti stali ob strani, še posebej NK Domzale in trenerjem Bečejcu, Ledenku, Spasiću, Vončini, Pevniku in Birjukovu. Seveda gre najlepša zahvala moji družini, ki me je usmerjala po pravi poti," je iz Newcastla sporočila glavni igralec zgodbe, ki je podpisal triinpolletno pogodbo, domžalski predsednik Stane Oražem pa je ob tem dodal, da še nobenemu Slovencu ni uspel prestop v večji klub, kot je Newcastle.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.