Schusterju 4,5 milijona

Foto: Žurnal24 Denar zgladi marsikateri spor. Tudi (ali še posebej) v nogometnem poslu.
Potem ko je moral Bernd Schuster zapustiti eno od najbolj mikavnih in obenem najbolj nestabilnih nogometnih klopi na svetu, seveda govorimo o Realovi, so se že pojavila ugibanja o odškodnini.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Ramos novi trener Reala

Nemški nogometni trener Bernd Schuster bo v žep pospravil okoli 4,5 milijona evrov odškodnine, potem ko ga je vodstvo madridskega Reala v torek zamenjalo z nekdanjim trenerjem Seville in Tottenhama, Juandejem Ramosom, danes pišejo španski časniki. Pri španskem prvaku so se po nizu slabih rezultatov sporazumno razšli z 48-letnim trenerjem, ki je imel sicer pogodbo do konca sezone2010. Športni dnevnik Marca je dejal, da se je Schuster hitro strinjal z višino odškodnine in je kar preko kratkega sporočila "sms" zlahka dejal "na svidenje" moštvu, ki ga je vodil od leta 2007.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.