Samo Udrih okrepil Cibono

Foto: Žurnal24
Samo Udrih se po epizodi na Polzeli do konca sezone seli v Zagreb, kjer bo nosil dres evroligaške Cibone, ki si je zagotovila nastop tudi v drugem delu Evrolige.
Oglej si celoten članek

Samo Udrih je v dresu Hopsov odigral deset tekem, na katerih je v povprečju dosegal 13,2 točke, 4,6 skoka in 3,1 asistence. Starejši od bratov Udrih naj bi v dresu Cibone debitiral že v soboto, ko bo nasprotnik Zagrebčanov FMP.
Hopsi so se razšli tudi z nigerijskim centrom Indogsit Ibokom, ki je že odpotoval čez lužo. 211 centimetrov visoki center se na Polzeli ni naigral, v devetih odigranih tekmah pa je v povprečju dosegel 6 točk in 5,1 skoka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.