S Schumijem vse v redu

Foto: Žurnal24 Michael Schumacher je imel nesrečo z motorjem.
Nekdanji odličen dirkač Michael Schumacher se je ponesrečil pri testiranju honde CBR 1000 fireblade. Z glavo je udaril ob beton in padel v nezavest, vendar naj bi si kmalu opomogel.
Oglej si celoten članek
Michael Schumacher je doživel prometno nesrečo pri padcu z motorja. Zgodilo se je v španski Cartageni, medtem ko je testiral hondo CBR 1000 fireblade za nemško prvenstvo Superbike. Nekdanji voznik formule ena je z glavo udaril v betonski rob steze in je bil nezavesten odpeljan v bolnišnico. Nemec je k zavesti prišel med prevozom v bolnišnico, kjer so med preiskavami glave ugotovili, da možgani niso huje poškodovani, zato naj bi bil kmalu v domači negi. Schumacher je zdravnikom potožil o bolečinah v vratu in zapestju desne roke, vendar preiskave niso pokazale večjih poškodb. To ni prvi Schumacherjev padec z motorja, vendar mu prejšnji niso vzeli strasti do dirkanja. "Imel sem nesrečo z motorjem in za vsak primer sem odšel v bolnišnico. Pregledi so pokazali, da ni nič zlomljenega, hotel sem se le prepričati, da je z mano vse v redu," je povedal 91-kratni zmagovalec dirk za veliko nagrado, ki se je upokojil leta 2006. Morda bo Nemec moral v bolnišnici za vsak primer ostati čez noč.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.