Rusi iščejo reprezentante po spletu

Foto: Reuters Guus Hiddink se bo morebiti preselil v Turčijo. (Foto: Reuters)
Ruski nogometni navijači kljub porazu Rusije proti Sloveniji in zamujene priložnosti za nastop na svetovnem prvenstvu v JAR niso izgubili smisla za humor. Reprezentante iščejo kar po spletu.
Oglej si celoten članek

Iskanja novih reprezentantov so se lotili kar prek svetovnega spleta, zahteve za vpoklic v ekipo pa niti niso tako visoke. Na spletni strani ruskega mesta Novosibirsk so se duhoviteži spomnili iskati nove člane zbornaje komande. Vsi zainteresirani morajo znati spraviti žogo v gol, obvladati petje ruske himne, poznati nogometna pravila in se ne smejo pretepati. Hkrati naj interesenti ne bi pili alkohola in kadili.

"Včasih (morda trikrat ali štirikrat na leto) boste igrali v tujini, stroške prevoza krijete sami. Če boste zmagali, vam bo čestital predsednik, dobili boste veliko denarja, morda tudi avtomobil," vabi spletni oglas k prijavi. "Če boste izgubili, ne dobite ničesar," še piše.

Za prijave so avtorji oglasa navedli neobstoječ naslov selektorja ruske reprezentance Guusa Hiddinka. Če bo v Rusiji sicer priljubljeni Nizozemec še trener moštva, pa zaenkrat še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.