Rumeni karton za prekršek nad navijačem

Foto: Žurnal24 Češki reprezentant si bo moskovski derbi zelo dobro zapomnil.
Rumeni karton za prekršek od zadaj je seveda nekaj najbolj običajnega. Vendar, ali ste že videli koga narediti prekršek nad navijačem? Ne? Oglejte si spodnji video.
Oglej si celoten članek
Spartakov vezist Radoslav Kovač si bo najbrž za vse življenje zapomnil prvi letošnji moskovski derbi proti Lokomotivu , saj je dobil rumeni karton na osupljivo nenavaden način. Zaradi "prekrška" nad navijačem namreč. Stvar se je zgodila po tem, ko je Spartak dosegel zadetek. Golu je sledil vdor pozornosti željnega navijača na igrišče. Kovač pa, ne bodi len, je očitno želel pomagati zaspani varnostni službi, ki se je odzvala prepozno. Kot da je nasprotni igralec, je navijača hotel ukrotiti s prekrškom od zadaj oziroma s strani. Sodnik Igor Šartov ni okleval, ampak vezistu Spartaka takoj pokazal rumeni karton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.