To res ni več normalno, Ronaldo za las ušel tragediji

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Nespametni navijač bi lahko po koncu tekme med Portugalsko in Gruzijo hudo poškodoval Cristiana Ronalda. Na srečo se je vse končalo brez posledic za nogometaša.
Oglej si celoten članek

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo bi po porazu svoje reprezentance v zadnjem krogu skupinskega dela, v katerem je Portugalsko z 2:0 presenetila Gruzija, skoraj postal žrtev nebrzdane navijaške norije.

Skupina F Po presenečenju Slovenija v osmini finala s Portugalsko

39-letnega veterana, ki je bil na tem prvenstvu že tarča nadlegovanja, bi po koncu sinočnje tekme lahko huje poškodoval navijač, ki se je pognal s tribune in z nogami naprej poletel naravnost proti napadalcu portugalske izbrane vrste, ki pa so ga varnostniki uspeli še pravočasno zaščititi.

Burna razprava Slovenija v središču polemike: "Ne bi smeli napredovati"

Incident se je zgodil po zadnjem sodniškem pisku, ko se je Ronaldo vračal v garderobo.

Portugalec je ob trdem pristanku nespametnega navijača za trenutek postal in od začudenja razširil roki, ob tem pa vseskozi ohranil mirno kri.

Portugalska se bo za uvrstitve v četrtfinale evropskega prvenstva pomerila s Slovenijo.

Euro 2024 Slovenijo umestili na zadnje mesto

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:09 27. Junij 2024.

    Verjetno je stavil na Portugalsko. Revež. Drugič naj raje stavi da Slovenija ne bo zabila več kot 1 gol.

  • 14:53 27. Junij 2024.

    Verjetno je hotel oralno zadovoljitevin to pred vsemi ;-)

  • 13:25 27. Junij 2024.

    Po barvi majice sodeč bi rekel, da je šlo zagotovo za portugalskega navijača! Ta je verjetno zaradi porazne predstave portugalske …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.