Ronaldo s prostitutko

Foto: Žurnal24 Cristiano_ronaldo_zlat_reuters (1) - main
Otoški mediji so izbrskali še eno škandalozno novico iz življenja Cristiana Ronalda. Kontroverzni nogometaš naj bi se sestajal s prostitutko, ki ponuja storitve ljudem iz visoke družbe.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Napad na avtobus vragov

Njeno ime je Fernanda Brags. Po poklicu je prostitutka za visoko družbo, noč z njo stane več kot 2500 evrov. Zgodbo o tem, kako se že nekaj časa sestaja z Ronaldom in spi z njim, je angleškim novinarjem zaupala anonimna oseba. Intimna prijatelja naj bi bila že leta, čeprav je Fernandi jasno, da nikoli ne bo njegovo dekle. Poleg ukvarjanja z najstarejšo obrtjo Fernanda prodaja tudi kokain, včasih pa obe svoji dejavnosti tudi združi.

Na zabavo po lanskem naslovu prvaka Manchestra je Fernanda prišla v družbi Ronalda in Wayna Rooneyja, čez nekaj minut pa se je presedla k mizi, kjer sta bila Wes Brown in Rio Ferdinand. Po omenjeni zabavi je stike z Manchestrovimi nogometaši ohranila, Ronaldo pa jo je nekajkrat poklical celo domov. Ni se ji bilo težko usesti v taksi in prepotovati sto kilometrov ...
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.