Ronaldinho pristal na dres Chelseaja

Foto: Žurnal24 Ronaldinho je v zadnjih tednih vroča roba. Največje zanimanje zanj je pokazal Ch
Zvezdnik Barcelone Ronaldinho je po pisanju časnika The Sun pristal na dogovor s Chelseajem, ki mu je ponudil vrtoglavih 83 milijonov evrov, če se mu pridruži.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni virtuoz želi za vsako ceno zapustiti vrste katalonskega moštva, njegov agent pa je že sprejel bogato ponudbo londonskega kluba. Ronaldinho lahko še vedno zavrne lastnika Chelseaja Romana Abramoviča in se odloči, da bo gole tresel v kakem drugem klubu. Če se bo Chelsea sporazumel še z Barcelono, bo Brazilec v vrste modrih prestopil po koncu sezone. Sedemindvajsetletnik bi bil s tem najbolje plačan nogometaš vseh časov – na teden bi zaslužil 316.000 evrov, 88.000 več od kapetana modrih Johna Terryja.

Ronaldinho ima pogodbo z Barcelono še za naslednja tri leta, na teden pa zasluži 192.000 evrov. Za nogometaša je zanimanje pokazal tudi evropski klubski prvak AC Milan, ki pa se s ponudbo Chelseaja ne more kosati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.