Ribery brcnil Tonija v mednožje

Foto: Žurnal24 Franck Ribery je dobro potegnil oziroma obrcal svojega soigralca.
Na enem izmed Bayernovih treningov se je zgodila skrajno smešna zadeva. Franck Ribery je namreč svojega soigralca Luco Tonija brcnil v predel mednožja, nato pa zbežal. Več v videu.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Sodnika zadeli z žogo v glavo
Panenka: Najhujša enajstmetrovka

Strateg Bayerna Jürgen Klinsmann je pred sklepnim delom sezone želel sprostiti ozračje. Eden izmed novih prijemov je bilo tudi odprtje vrat na treningih, tako da so navijači dobili možnost ogleda svojih ljubljencev. Sproščenost pa je prerasla celo v norčavost. Tako se je francoski internacionalec Franck Ribery odločil še za eno v vrsti svojih potegavščin. Tokratna žrtev je bil Italijan Luca Toni , ki je nič hudega sluteč stal ob igrišču. Francoz se mu je približal od zadaj ter ga na lahko brcnil v mednožje. Seveda Tonijevo potomstvo ni ogroženo, smeha pa tudi ni manjkalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.