Ribeiro je moral v bolnišnico

Foto: Žurnal24 Ravsanje so gledalci videli tudi na tekmi moštev Flyers in Maple Leafs. (Foto: R
Ekipa San Jose Sharks je v severnoameriški hokejski ligi NHL po podaljšku premagala St. Louis Blues z 2:1 in je s 63 točkami zdaj s Chicagom izenačena na prvem mestu lige.
Oglej si celoten članek

Ekipa New York Rangers je premagala Dallas Stars s 5:2, tekmo pa je zaznamoval udarec domačega igralca Christopherja Higginsa v vrat centra gostov Mika Ribeira. Ta je za nekaj minut obležal na ledu in so ga morali odpeljati v bolnišnico, kjer pa na srečo niso ugotovili hujših poškodb.

V San Joseju je dvoboj odločil Dany Heatley po štirih minutah dodatnega dela, domači pa so dosegli deveto zmago na zadnjih desetih tekmah. Gostje so sicer prek Andyja McDonalda povedli, Patrick Marleau pa je ob igralcu več na ledu izenačil sedem minut in devet sekund pred koncem rednega dela.

Buffalo je v dobrih dveh minutah povedel s 3:0 in si tedaj praktično zagotovil zmago za utrditev vodstva v severovzhodni skupini. Tyler Myers, Jochen Hecht in Clarke MacArthur so vratarja gostov premagali v prvih dveh minutah in 11 sekundah, domači čuvaj mreže, Ryan Miller, pa je zbral 36 obramb.

Liga NHL, izidi:

Buffalo Sabres : Tampa Bay Lightning 5:3
Philadelphia Flyers : Toronto Maple Leafs 6:2
New York Rangers : Dallas Stars 5:2
Minnesota Wild : Calgary Flames 4:1
Colorado Avalanche : New York Islanders 2:3
San Jose Sharks : St. Louis Blues 2:1*

* po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.