Rekorden znesek za Teveza

Foto: Žurnal24 Carlos Tevez je zablestel v Londonu.
Pri angleškem nogometnem klubu Manchester Unitedu, zmagovalcu Lige prvakov, so pripravljeni odšteti rekorden znesek za podpis pogodbe z argentinskim napadalcem Carlosom Tevezom.
Oglej si celoten članek
Carlos Tevez  za Manchester igra kot posojen igralec, po poročanju britanskih medijev pa so v Manchestru pripravljeni zanj plačati 40 milijonov evrov. Tevez se je v Manchester preselil pred letom dni, potem ko so dogovori med njim, njegovim agentom ter prejšnjim in bodočim klubom trajali mesec dni. Tevez ima posebno pogodbo, ki ga ne veže na klub, temveč na agenta, ki mu morajo njegovi delodajalci plačati odškodnino za prestop. Potem ko je Argentinec eno sezono igral kot posojen igralec West Hama, so se pri rdečih vragih odločili, da bodo napadalca bolj navezali na klub. Britanski časniki poročajo, da je Manchester pripravljen zanj odšteti kar 32 milijonov funtov, kar bi pomenilo nov rekord v angleški ligi - doslej je bil najdražji prestop Ukrajinca Andreja Ševčenka iz Milana v Chelsea pred dvema letoma, ki je veljal 30 milijonov funtov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.