"Rekla sem si: Bumbar neumen"

Foto: Žurnal24 Teja Gregorin v Oberhofu ni ponovila dobrega rezultata s Pokljuke. (Foto: Saša D
Teja Gregorin je na posamični tekmi na Pokljuki zasedla deveto mesto. Vse do zadnjega streljanja je bila v igri za stopničke, a se ji je zataknilo. "Hotela sem zadeti ničlo, a mi ni uspelo."
Oglej si celoten članek

Kaj je šlo narobe na zadnjem streljanju?
Nekako se nisem mogla stoodstotno zbrati. Hotela sem zadeti ničlo, a mi ni uspelo. To je logično. Če razmišljaš o ničli, potem je ponavadi ne zadeneš. En strel je bil povsem blizu, drugega pa sem zgrešila povsem po svoji napaki.

Ste zelo razočarani?
Zdaj je že precej boljše. V trenutku, ko pa sem zgrešila, sem si pa dejala: "Bumbar neumen, a res ne moreš ostati zbran." Pred tekmo bi bila vesela, če bi zgrešila le dva strela, zdaj pa seveda ni tako. Morda bi si morala zaželeti, da ne zgrešim nobenega.

Je bil nastop pred domačimi gledalci dodatno breme?
Do zdaj s tem nisem imela težav, tokrat pa sem bila res nervozna. Preprosto vse me je motilo. Pravega razloga za kaj takšnega nisem imela. Morda je do tega prišlo, ker sem vedela, da mi v streljanju stoje ne gre tako dobro, kakor sem si zamislila pred sezono. Nekako sem se bala prav tega streljanja stoje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.