Pungi zapušča Gummersbach

Foto: Žurnal24 Roman Pungartnik, za katerega se zdi, da mu leta ne morejo do živega, zapušča Gu
Nekdanji slovenski reprezentant Roman Pungartnik je z nemškim Gummersbachom sporazumno prekinil pogodbo. Kariero bo nadaljeval v švicarskem Kadetten Schaffhausenu.
Oglej si celoten članek
 
 

Vedeli smo, da je bila minutaža za Romana zadnje tedne premajhna in da s tem ni zadovoljen.

Francois-Xavier Houlet

 
Slovenski rokometni igralec Roman Pungartnik po poročanju nemške tiskovne agencije dpa od danes ni več član VfL Gummersbacha. Sedemintridesetletni Pungi, ki je v Gummersbach leta 2007 prestopil iz vrst Hamburga, je zadnje tedne dobival le malo priložnosti za igranje in je bil zaradi tega s svojim položajem v ekipi že dolgo nezadovoljen.

"Vedeli smo, da je bila minutaža za Romana zadnje tedne premajhna in da s tem ni zadovoljen. Zaradi tega smo se z igralcem dogovorili, da pogodbo razdremo. Kolikor nam je znano, se je že pogovarjal z morebitnimi drugimi delodajalci,"
je povedal predstavnik kluba Francois-Xavier Houlet. Nekdanji član Celja Pivovarne Laško in Kiela je že dejansko našel nov klub. Do konca sezone bo igral za švicarski Kadetten Schaffhausen, kjer se bo pridružil rojaku Dušanu Podpečanu. Kot so zapisali na spletni strani švicarskega kluba, bo 192 centimetrov visoki in 93 kilogramov težki Pungartnik dobrodošla okrepitev na desni strani trenutno drugouvrščenega kluba švicarske lige.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.