Prava tolažnica po slabi igri

Foto: Žurnal24 Ximena zagotovo zna potolažiti svojega fanta. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Med sprehajanjem po mičnih spremljevalkah svetovnega tenisa so se Žurnalove oči ustavile na Ximeni Fleitas, manekenki in dekletu italijanskega teniškega igralca Simoneja Bolellija.
Oglej si celoten članek

Italijanski teniški igralec Simone Bolelli je rojen pod srečno zvezdo. Tako je vsaj soditi po njegovem dekletu, manekenki Ximeni Fleitas. Dobri poznavalci igralca iz Bologne trdijo, da ga Urugvajka po turnirjih spremlja že dolgo, v Monaku pa jo je pokazal javnosti. No, če smo iskreni, sta oba imela kaj pokazati. V primeru krize pri igri in rezultatih bo Simone zagotovo imel kam nasloniti glavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.