Pijani sodnik že delil pravico Gorici

Foto: Žurnal24 Delilec pravice, ki je bil na igrišču zasačen v pijanem stanju, je že sodil tudi
Nogometni sodniki nikakor niso brezmadežni. Včasih naredijo celo kakšen velik greh. Za takšno bi brez dvoma lahko označili dejanje Belorusa Sergeja Šmolika, ki je tekmo sodil pijan.
Oglej si celoten članek

Že ob odmoru so igralci beloruskih prvoligašev Vitsebska in Naftana opazili, da sodnik smrdi po alkoholu. Pred drugim polčasom pa se je Sergej Šmolik očitno še malo odžejal in v nadaljevanju "pravico" delil popolnoma pijan. V nadaljevanju tekme se je na sredini igrišča celo sam ustavil in čakal, da mu ponudijo pomoč. Ko je ta prišla, se je Šmolik spomnil, da bi lahko odigral poškodbo hrbta. Pijani sodnik je tako z bolečim izrazom na obrazu odkorakal z igrišča, pri tem pa celo mahal navijačem. Alkotest je nedvoumno potrdil, da je imel v krvi alkohol. Beloruska nogometna zveza je seveda proti Šmoliku uvedla disciplinski postopek, ga takoj suspendirala, končna kazen pa še ni znana.



Da pa bi bila stvar za Slovence še zanimivejša, dodajmo, da so imeli s Šmolikom opravka že tudi slovenski nogometaši. Natančneje, ekipa Hita Gorice, ki je konec junija odigrala domačo tekmo prvega kroga pokala Intertoto z malteškim Hiberniasom. Glavni sodnik srečanja, ki ima Fifino licenco že dolgih 15 let, pa je bil nihče drug kot najvidnejši igralec naše zgodbe Sergej Šmolik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.