Petrov in Pavič v Krki

Foto: Žurnal24 Nekdanji slovenski reprezentant Simon Petrov je bil tokrat iz igre stoodstoten.
Nova članica lige NLB Krka iz Novega mesta je dobila pomembni okrepitvi. Na Dolenjsko sta se namreč preselila branilec Simon Petrov in center Smiljan Pavič, ki bosta moštvu dodala izkušnje.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Krka je v petek ob 13. uri v svojih prostorih podpisal pogodbi z novima košarkarjema, in sicer z domačinom Simonom Petrovom in starim znancem slovenskih košarkarskih parketov Smiljanom Pavičem. Petrov je nazadnje igral za moštvo ljubljanskega Geoplina Slovana, Pavič pa je sezono končal pri latvijski ekipi ASK Riga.

Moštvo Krke, ki bo v sezoni 2008/09 sodelovalo v ligah UPC Telemach in ligi NLB ABA, se je tako okrepilo z dvema izkušenima igralcema. Petrov (32 let, 191 cm) je v drugem delu zadnje sezone lige UPC Telemach za moštvo Geoplina Slovana v povprečju igral po 21 minut, v tem času pa zbral po 12,6 točke in 2,1 asistence na tekmo. Pavič (28 let, 210 cm) je za Rigo odigral 14 tekem, v povprečju pa v 20 minutah zbral po 9,5 točke in 5,9 skoka na dvoboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.