Petdeset milijonov za Villo

Foto: Žurnal24 Villa_AFP_ins
David Villa je zelo zaželena tarča klubskih lovcev na napadalce, zelo zagret zanj naj bi bil Chelsea. O Arsenu Wengerju pa se sliši marsikaj: od laskavih besed do besnih sikanj.
Oglej si celoten članek
 
 

Za noben denar ne bi zapustil Arsenala.

Andrej Aršavin

 
David Villa , napadalec Valencie , je še kako vroče ime na nogometni tržnici. Čeprav je njegov klub trmoglavo odbijal ponudbe, ki so jih pošiljali velikana Real in Barcelona ter klub, ki mu ne moremo reči tako, Manchester City , je vprašanje, koliko časa mu bo to zaradi gospodarske krize še uspevalo. Po poročanju angleškega Guardiana je Roman Abramovič javno izrazil pripravljenost, da iz svoje ne več tako globoke mošnje potegne 50 milijonov evrov za 27-letnega napadalca, ki je bil najboljši strelec evropskih prvakov Špancev na poletnem EP.

Lassana Diarra
, nekdanji član Arsenala , pa je prek medijev besedno napadel svojega nekdanjega trenerja Arsena Wengerja . Štiriindvajsetletni Francoz je svojega rojaka obtožil, da se pod njegovo taktirko ni naučil ničesar. Iz Arsenala se je napotil v Chelsea , nato je sledila selitev v Portsmouth , zdaj pa brani kraljevske barve Reala iz Madrida. Diarra je čas, preživet na stadionu Emirates, označil kot najgroznejše obdobje v svoji karieri. "Pod Wengerjevim vodstvom nisem niti malo napredoval. Naučil me je le to, da dvomim o vsem. Pod Mourinhem je bilo popolnoma drugače. On mi je vcepil to, da se na igrišču borim. Vsakokrat, ko mi je kaj pojasnjeval, me je gledal v oči, Wenger pa mi v času mojega igranja za Arsenal ni privoščil niti ene besedice. Za hrbtom je govoril proti meni, v obraz pa mi ni povedal nič, čeprav sva se srečevala vsak dan. Če mi spomina na Wengerja ne bi budili drugi, bi že izginil iz mojih možganov," je besnel Diarra.

Andrej Aršavin (ovira ga Robi Koren) se v Arsenalu počuti izvrstno. © AFP

 
Diametralno nasprotnega mnenja pa je nedavni prišlek v Wengerjevo ekipo Andrej Aršavin . Ta je k topničarjem prišel iz ruskega Zenita po dolgotrajnih pogovorih. Ruski napadalec je celo odklonil nastope za svoj nekdanji klub, dokler ga ta ne spusti drugam. Aršavinove želje so se končno uresničile in niti pod razno mu ni žal: "V Arsenalu se počutim kot doma. Všeč mi je prav vse: prijateljski odnosi v ekipi, moder in izkušen trener ter izjemni navijači. Za noben denar ne bi zapustil Arsenala."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.