Osvojili smo zlata vredno točko

Foto: Žurnal24 Uroš Zorman (desno) meni, da bo točka proti Nemcem v drugem delu prišla še zelo
Preberite, kaj so po koncu srečanja med Slovenijo in Nemčijo (34:34) v drugem kolu evropskega prvenstva v Avstriji povedali glavni akterji dogajanja na igrišču.
Oglej si celoten članek

Zvonimir Serdarušić, selektor Slovenije: "Moji fantje so v prvem polčasu igrali odlično, presenečen sem bil nad njihovo predstavo v obrambi in napadu. V nadaljevanju niso zdržali tega ritma, malce tudi zaradi tega, ker smo imeli v pripravljalnem obdobju za evropsko prvenstvo enostavno premalo časa za še bolj temeljito vadbo."

Uroš Zorman, igralec Slovenije: "Prisotnega je nekaj razočaranja, ker nismo zmagali proti veliki ekipi, kot je Nemčija. Po drugi strani bi lahko tudi izgubili, saj je imela Nemčija v zadnji minuti napad za vodstvo. Kljub vsemu smo dosegli točko, vredno zlata. Mnogi so nas odpisali, mi se nismo dali. Morda nam bo ta točka v drugem krogu prišla še zelo prav."

David Špiler, igralec Slovenije: "Če bi nam pred začetkom tekme z Nemčijo ponudili neodločen izid, potem bi ga gotovo sprejeli z odprtimi rokami, zdaj pa vidimo, da smo točko enostavno izgubili. V prelomnih trenutkih dvoboja nam je zmanjkalo zbranosti, kar so Nemci s pridom izkoristili in nam odščipnili točko."

Miha Žvižej, igralec Slovenije: "Z osvojeno točko smo lahko zadovoljni, ne glede na to, da smo v drugem polčasu zapravili ogromno prednost. Nemčija je zelo kakovostna ekipa, ki se ni predala do konca obračuna, proti Poljski pa bomo znova igrali na zmago."

Oliver Roggisch, igralec Nemčije: "V obračunu proti Sloveniji smo prikazali dva različna obraza. V drugem polčasu smo igrali veliko bolje, ekipa pa je s tem, ko je nadoknadila tako visoko razliko, dokazala, da ima visoko moralo."

Johannes Bitter, vratar Nemčije: "Na Dirki po Franciji obstaja majica za najbolj borbenega kolesarja. Danes bi si jo zagotovo zaslužili mi."

Heiner Brand, selektor Nemčije: "Rad bi pohvalil igralce za bojevitost. Na začetku so nas pestile izgubljene žoge. Takoj ko smo bolje začeli igrati v obrambi, se je začel preobrat."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.