Olimpija preplavala Krko v slogu Mankoča

Foto: Žurnal24 begic_roma_ins_sps
Forma Uniona Olimpije se počasi in zanesljivo dviguje. Ljubljančani so brez težav dobili tekmo v Novem mestu, njihovi moščanski someščani pa so izgubili na Polzeli.
Oglej si celoten članek

Napovedi trenerja Uniona Olimpije Jureta Zdovca pred tekmo, da njegova zasedba počasi in zanesljivo dviguje formo, so se hitro izkazale za prave. Ljubljančani so namreč od samega začetka narekovali ritem igre in že v prvi četrtini pokazali, da so v Novo mesto prišli po dve točki. Nadaljevanje je samo še potrdilo njihove namene, saj se je razlika do odmora dvignila na dvanajst točk, ob koncu tretje četrtine pa je znašala že 18 točk. Ker so Ljubljančani spretno zaustavili najnevarnejše strelce Krke, hkrati pa imeli širši izbor igralcev, je bila tekma s tem odločena. Na Polzeli je malce presenetljivo pokleknil Slovan. Pri domačih je znova blestel Shawn King z 18 točkami. Že v petek pa je Helios dobil razburljiv derbi v Laškem, predvsem po zaslugi boljšega skoka in domačih nenatančnih metov za tri točke.

Liga UPC Telemach, 7. kolo:

Krka : Union Olimpija 62:71
Balažič 20, Petrov 14; Begić 16, Hukić 15

Hopsi Polzela : Geoplin Slovan 92:85
King 18, Jelesijević 17; Delić 23, Lekić 18

Luka Koper : Elektra Esotech 86:91
Kunc 23, Čmer 14; Radunovič 26, Horvat 15

Petek:
Zlatorog : Helios 78:84
Lučić 19, Strnad 15; Laškevič 22, Jacobson 17

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.