Ogled polfinala za 180 evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Odbojkarska zveza Slovenije v sodelovanju s svojim partnerjem, turističnim podjetjem Kompas, ponuja možnost ogleda zaključnih bojev evropskega prvenstva v Sofiji.
Oglej si celoten članek

Slovensko reprezentanco si je moč v živo ogledati za 180 evrov, kolikor stane aranžma za štiri dni z avtobusom, ali 559 evrov za pot z letalom in ogledom polfinala ter tekem zadnjega dne.

V obeh primerih cene vstopnic niso vključene v aranžma; na prizorišču jih je možno kupiti po ceni od 15 do 20 evrov.

Čartersko letalo bo na pot odšlo v soboto zjutraj - polfinalna tekma med Slovenijo in Italijo je na sporedu v soboto ob 16.45, v domovino pa se bo vrnilo skupaj s slovenskimi reprezentanti v ponedeljek.

Avtobus bo iz Ljubljane startal dan prej, torej v petek pozno popoldan, vrnil pa se bo prav tako v ponedeljek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.