Odplaknilo dirko, zavzetosti ne

Foto: Žurnal24 Proga v Ajdovščini je bila v soboto precej namočena. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
EP v 4crossu z gorskimi kolesi, ki ga je pripravil kolesarski klub Črn trn, zaradi dežja ni uspelo po pričakovanjih, kljub temu pa so obveljali rezultati iz kvalifikacij.
Oglej si celoten članek

Evropsko prvenstvo v 4crossu z gorskimi kolesi, ki je ta konec tedna potekalo v Ajdovščini,je najbolj zaznamovalo vreme. Pogoste nevihte so dobro namočile sicer dobro pripravljeno progo. Tako je bila v soboto odpovedana finalna vožnja, šteli pa so rezultati iz kvalifikacij. Razlog, da so se sodniki tako odločili, je varnost tekmovalcev, ki bi bila na spolzki progi precej ogrožena. Organizatorji, obiskovalci in tudi večina tekmovalcev odločitvi ni bila naklonjena. Navdušenje nad odločitvijo je bilo seveda največje v češkem taboru, saj bodo na zmagovalnem odru pri moških imeli kar dva predstavnika. Največ kolajn, čeprav nobene zlate, je osvojila Švica. Slovenci smo v prvi deseterici imeli dva predstavnika, najboljši je bil Luka Novak na 6. mestu. Sicer pa je bil vrstni red takšen: Moški: 1. Michal Prokop (Češka), 2. Roger Rinderknecht (Švica), 3. Tomas Slavik (Češka); ženske: 1. Anita Molcik (Avstrija), 2. Rachel Seydoux (Švica), 3. Lucia Oetjen (Švica).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.