Novak: Z Leryn le prijatelja

Foto: Žurnal24 Leryn Franco se je vrnila v manekenske vode.
V medijih glasno odmeva morebitna ljubezen med srbskim tenisačem Novakom Djokovićem in paragvajsko metalko kopja ter manekenko Leryn Franco. Novak je vse skupaj že zanikal.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Novaka zadelo kopje

Srbski teniški igralec Novak Djoković je zanikal ljubezensko zvezo s privlačno metalko kopja Leryn Franco. "Vem, da si novinarji tudi izmišljujejo zgodbe o naju. Takšne so ponavadi najbolj zanimive, vendar moram povedati, da to, o čemer se piše, ni res. Leryn je prelepo dekle in moja prijateljica, vendar se tu zgodba konča," je na to temo dejal Novak in dodal: "Jaz sem središče te zgodbe, vendar sem o nekaterih stvareh izvedel iz medijev. Predvidevam, da bi o svoji ljubezni moral veliko vedeti predvsem sam, ne pa da me o tem obvesti časopis. Z Leryn se poznava, nekajkrat sva se srečala, ogledala si je nekaj mojih dvobojev. To je vse."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.