Noka: "Težje ne more biti"

Foto: Žurnal24 11. z evropskega prvenstva bodo za SP 2011 igrali z Madžarsko. (Foto: Saša Despo
Slovenski rokometaši, ki so tako neslavno končali letošnje evropsko prvenstvo (odličen začetek in nato trije porazi), bodo v kvalifikacijah za uvrsitev na SP 2010 igrali z Madžarsko.
Oglej si celoten članek

V avstrijski prestolnici so opravili žreb kvalifikacijskih parov za uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki ga bo od 13. do 30. januarja prihodnje leto gostila Švedska. Slovenija se bo v kvalifikacijah pomerila z Madžarsko. Prva tekma bo 12. ali 13. junija v Sloveniji, povratna pa 19. ali 20. junija na Madžarskem.

Na svetovno prvenstvo sta se neposredno uvrstili Švedska (gostiteljica) in Francija (svetovna prvakinja), prek letošnjega evropskega prvenstva v Avstriji pa še Hrvaška, Islandija in Poljska.

"Težje ne more biti, a tako pač je. Madžari so se prehitro poslovili od letošnjega evropskega prvenstva v Avstriji, zato se je nanje vsul plaz kritik. V drugem delu so vsi pričakovali njih in ne nas. Žreb nam ni bil naklonjen, a enako velja tudi za kopico drugih reprezentanc," je ples kroglic v novinarskem središču dunajske mestne dvorane komentiral slovenski selektor Zvonimir Serdarušić.

Kvalifikacijski pari za SP 2011:

Slovenija - Madžarska
Avstrija - Nizozemska
Norveška - Litva
Slovaška - Ukrajina
Srbija - Češka
Romunija - Rusija
Danska - Švica
Portugalska - Španija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.