Newcastle: Kakšen bin Laden neki!

Foto: Žurnal24 Michael Owen in druščina očitno ne bodo dobili novih lastnikov.
Novica o nakupu angleškega premierligaša Newcastla, ki naj bi ga izvedlo podjetje Bakra bin Ladna, je povzročila buren odziv. Nanjo so se besno odzvali v klubu in vse skupaj odločno zanikali.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Anglija v šoku

"To zgodbo so razširili tisti, ki imajo nekaj proti nam in sovražijo Newcastle. Želijo, da izgubimo ugled, in nas oblatiti pred svetovno javnostjo. Sporočamo jim, da jim ne bo uspelo," so jezno sporočili iz newcastleskega kluba. Njihov bes je povzročila novica, da bo črno-beli klub kupilo podjetje Saudi Bin Laden Group. Njegov prvi mož je Bakr bin Laden, polbrat zloglasnega Osame. Kupci naj bi ponudili 400 milijonov evrov, po pogodbi pa naj bi bila v prodajo zajeta tudi obnova parka St. James', kjer domuje Newcastle, ter njegove okolice. V svojem sporočilu je klub pripomnil še, da ne verjame, da so navijači Newcastla sploh verjeli lažem, ki so jih nekateri razširjali.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.