Na Dansko po formo

Foto: Žurnal24
Po hudem porazu s Srbijo v Podčetrtku moško rokometno reprezentanco konec tedna čakajo zadnji trije preizkusi pred odhodom na EP. V danskem Aarhusu se bo pomerila z domačini, Češko in Norveško.
Oglej si celoten članek
Spored turnirja Cimber Sterling:

Petek, 8. januarja:
19.30 Danska – Slovenija

Sobota, 9. januarja:
14.15 Slovenija – Češka

Nedelja, 10. januarja:
13.50 Slovenija – Norveška

Srbi so v Podčetrtku razkrili vse slabosti slovenskih rokometnih odličnežev, ki so lahko spoznali, da jih do neizprosnih obračunov v Innsbrucku s Švedi, Nemci in Poljaki čaka še ogromno dela na vseh rokometnih področjih. Na sredinem obračunu, ki je bil hkrati tudi edini na domačem terenu, jih je pokopala izjemno slaba realizacija, a škripalo je tudi v drugih elementih.

Slovenija se bo v drugo največje dansko mesto odpravila brez Aleša Pajoviča. Enaintridesetletni Celjan bo ta teden v domovini zdravil boleče levo koleno, tako da se bo k našim severnim sosedom odpravil brez odigrane prijateljske tekme, prvi strokovni mož Zvonimir Serdarušić pa bo po obračunih z Danci, Čehi in Norvežani izbral dokončno zasedbo za zaključni turnir stare celine v Avstriji.

Dušan Podpečan, Klemen Cehte, Boštjan Kavaš in Matjaž Brumen so bili na sredinem obračunu proti Srbiji na "stranskem tiru", a končna odločitev o potnikih v Innsbruck bo padla šele prihodnji teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.