Murray na klopi Kingsov

Foto: Žurnal24 Anze_Kopitar_Action_170208 - teaser
Edini slovenski NHL-ovec Anže Kopitar se bo v prihodnje za ploščkom podil pod vodstvom novega trenerja. Šef stroke Kingsov bo odslej Terry Murray, ki mu izkušenj s klopi ne manjka.
Oglej si celoten članek
 
 

Vznemirjen sem, ker sem dobil to priložnost. To bo največji trenerski izziv v moji karieri.

Terry Murray

 
Izvrstni napadalec naše reprezentance in Los Angeles Kingsov Anže Kopitar ima novega trenerja. To je postal Terry Murray. Največji uspeh novega stratega Kingsov je finale NHL s Philadelphio leta 1997. V omenjenem klubu je bil v zadnjih sezonah pomočnik trenerja, sicer pa je v najmočnejši hokejski ligi na svetu vodil 737 tekem, ob Philadelphii, s katero je prišel vse do finala Stanleyevega pokala, pa je treniral še Washington in Florido.

Murray je v Los Angelesu zamenjal Marca Crawforda, ki ga je vodstvo kluba po slabi sezoni junija odpustilo, je danes zamenjal njegov rojak Terry Murray. Zdaj je trenerska zamenjava tudi uradna, predsednik kluba Dean Lombardi je naznanil, da je trener z dolgoletnimi izkušnjami v NHL zdaj stopil na klop Kraljev.

"Vznemirjen sem, ker sem dobil to priložnost. To bo največji trenerski izziv v moji karieri. Čaka nas veliko dela in z združenimi močmi bomo lahko uresničili cilje, ki smo si jih zadali. Veselim se že dela v pripravljalnih kampih," je za spletno stran kluba dejal Murray, ki bo naslednji teden praznoval 58. rojstni dan. Preden je prevzel trenersko taktirko, je Murray tudi igral v NHL na 302 tekmah.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.