Marshall ne razume

Foto: Žurnal24 Rawle Marshall je v Zagrebu pustil velik pečat.
Čeprav je od incidenta Rawla Marshalla in Siniše Štembergerja preteklo že precej vode, se globoke izpovedi še kar nadaljujejo. Tokrat se je novinarjem potožil Cibonin branilec.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Divjaški pretep v Splitu
Pretep odgovor na izzivanje

"Ne razumem, kako je Štemberger lahko dobil tri tekme kazni, jaz pa kar tri mesece. Odkar sem v Evropi, sem se navadil vsega. Proti meni so igrali tudi umazano, vendar me še nihče ni tako udarjal. To je bilo preveč in začutil sem, da moram nekaj ukreniti,“ je o incidentu, ki se je zgodil pretekli teden, prvič obširneje spregovoril Rawle Marshall. Ameriški branilec bo zaradi kazni moral izpustiti 13 tekem v ligi NLB. Čeprav se ne strinja s kaznijo, to ni razlog, da se ne bi pokesal.

 
 

Sodniki so videli vse, vendar niso želeli ničesar storiti.

Rawle Marshall

 
"Žal mi je, da se nisem bolj nadzoroval. Sodniki so videli vse, vendar niso želeli ničesar storiti. V prihodnje se moram bolj kontrolirati in se pripravljati na provokacije, ki me vsekakor čakajo. Še posebej po tem, kar se je zgodilo,“ je dejal Cibonin košarkar, ki je klubu in navijačem hvaležen, da mu stojijo ob strani. Tolaži ga spoznanje, da bo kljub kazni lahko igral v Evroligi: "Prav zaradi Evrolige sem prišel v Cibono. Zdaj bom imel več časa za počitek. Nisem igral teden dni, zato sem poln energije, ki se je moram nekako znebiti. Da gatovo bom lahko bolj energičen.“ Priložnost, da to dokaže, bo Marshall imel v četrtek proti Maccabiju v Tel Avivu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.