Mahkovec odstopil

Foto: Žurnal24 Matjaž Mahkovec ni več športni direktor hokejskega kluba Acroni Jesenice.
Športni direktor kluba Acroni Jesenice Matjaž Mahkovec je upravnemu odboru kluba ponudil svoj odstop. Novi športni direktor naj bi postala ena od legend jeseniškega hokeja.
Oglej si celoten članek

Člani upravnega odbora so po razgovoru in analizi dveh sezon odstop Matjaža Mahkovca soglasno sprejeli. Mahkovec ostaja član upravnega odbora, ponujeno pa mu bo tudi mesto v strokovnem svetu, ki ga ustanavljata HK Acroni Jesenice in HD mladi. Upravni odbor je predsednika pooblastil, da do naslednje seje imenuje novega športnega direktorja. Po seji je predsednik dejal, da je odprtih nekaj možnosti, osebno pa se nagiba k temu, da bi to mesto prevzela ena izmed legend jeseniškega hokeja. Novi kandidat se bo članom predstavil najverjetneje že v torek, ko bodo tudi glasovali o njegovi potrditvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.