Ljubičić na invalidskem vozičku

Foto: Žurnal24 Ivanu Ljubičiću je včeraj zvečer ponagajalo zdravje.
Nekdanji zmagovalec Davisovega pokala Ivan Ljubičić je moral včeraj pozno zvečer nenadoma zapustiti turnir v Umagu in se za nekaj časa preseliti v bolnišnico. Razlog je boleči hrbet.
Oglej si celoten članek
Ivan Ljubičić, odlični Hrvaški tenisač in udeleženec osmine finala ATP-turnirja v Umagu, je v težavah. Včeraj okrog 23. ure je moral namreč zaradi bolečin v hrbtu zapustiti umaško prizorišče. In ne le to – odpeljali so ga celo z invalidskim vozičkom. Na tak način je v spremstvu soproge Aide in očeta Marka prispel do parkirišča, kjer se je prevoz v bolnišnico nadaljeval v reševalnem vozilu. Njegov trener Riccardo Piatti je o Ljubičićevem stanju že dejal, da se izboljšuje. Upamo, da res, saj ga četrtfinalni nastop čaka že danes zvečer.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.