Liverpool, ali si ali nisi?

Foto: Žurnal24 benitez_reuters_main
Angleži igrajo tekme 3. kola pokala FA. Kjer ne bo zmagovalca, bosta moštvi odigrali še eno tekmo, le da bo gostitelj drug. V sredo se bo Liverpool reševal proti Readingu.
Oglej si celoten članek

Rafa Benitez je pred sredinim dvobojem Liverpoola z Readingom (21. moštvom championshipa) - prva tekma se je končala z 1:1 - dejal: "Ne smemo jim dati nobene možnosti za uspeh. V ligaškem sistemu lahko izgubiš in si rečeš: imel sem smolo. Tu pa je tekmo treba dobiti. Proti nižjeligašem je ključen odnos. Seveda je važna tudi kakovost, ampak najpomembnejši je odnos." V oklepaju so izidi prvih tekem. Odebeljeni klubi so napredovali.

Pokal FA, 3. kolo:

Derby County : Millwall 1:1 (1:1)*
Coventry City : Portsmouth 1:2 (1:1)
Birmingham City : Nottingham Forest 1:0  (0:0)
Queens Park Rangers : Sheffield United 2:3 (1:1)

Sreda:
Liverpool – Reading (1:1)
Newcastle United – Plymouth Argyle (0:0)

* po 11-metrovkah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.