Lewis bi se vrnil za 100 milijonov

Foto: Žurnal24 Lennox Lewis se ohranil (pre)veliko mero tipične boksarske prepotentnosti.
Britanski boksar Lennox Lewis je za otoški časnik Mail on Sunday izjavil, da bi se znova vrnil v ring, če bi mu kdo plačal 100 milijonov dolarjev, čeprav je nato izjavil, da denar ni motiv.
Oglej si celoten članek
 
 

Boksarji se ponavadi vrnejo iz dveh razlogov, ali zaradi denarja ali zaradi vzdušja, ki ga zagotavlja množica ljudi.

Lennox Lewis

 
Lennox Lewis, ki se je upokojil leta 2003, je v karieri dosegel 41 zmag (od tega 32 s KO), dva poraza in en neodločen izid. Premagala sta ga zgolj Hasim Rahman in Oliver McCall, ker ju je domnevno podcenjeval. "Če bi mi kdo ponudil 100 milijonov dolarjev, bi se takoj vrnil v ring. Za borbo za naslov svetovnega prvaka sem se sposoben pripraviti v pol leta," je dejal Lewis in ob tem poudaril, da denar ne bi bil edini motiv za vrnitev v ring.

"Boksarji se ponavadi vrnejo iz dveh razlogov, ali zaradi denarja ali zaradi vzdušja, ki ga zagotavlja množica ljudi. Sam ne potrebujem ničesar od tega, še posebno ne denarja. S svojim življenjem sem zadovoljen, moji rezultati pa dostojno govorijo o tem, kakšen borec sem bil. Mislim, da me boks potrebuje. V težki kategoriji vlada dolgčas, ker ni pravih borcev. Moja vrnitev bi pomenila rešitev boksa," je "skromno" dejal Lewis, ki se je leta 2003 upokojil, potem ko je premagal Vitalija Klička.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.