Krvoločni Morski psi

Foto: Žurnal24 Takole je Devil Zach Parise zadel mimo Canucksa Jasona LaBarbere.
Moštvo San Jose Sharks je doseglo najvišjo zmago večera s 7:1. Newyorški derbi Rangersov in Islandersov pa so z 2:1 dobili prvi. Anže Kopitar je imel tokrat prost večer.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

Boston : Montreal 3:1
Washington : Edmonton 2:5
Columbus : Colorado 4:3
NY Islanders : NY Rangers 1:2
Philadelphia : Pittsburgh 2:4
Ottawa : Carolina 5:1
Toronto : Nashville 0:2
Minnesota : Phoenix 6:3
Calgary : St. Louis 3:1
Vancouver : New Jersey 3:5
San Jose : Tampa Bay 7:1

Liga NHL je sinoči ponudila kar nekaj zanimivih srečanj. Zadetkov niti slučajno ni manjkalo v San Joseju, kjer so domači Morski psi močno pogrizli Tampo Bay. Bilo je kar 7:1. Za najvišjo zmago sezone je zadetke doseglo kar šest različnih igralcev, in sicer je Joe Thornton zadel dvakrat, poleg njega pa so bili uspešni še Devin Setoguchi, Milan Michalek, Ryane Clowe, Joe Pavelski in Tomas Plihal. Edini zadetek za goste je v drugi tretjini za 1:2 dosegel Steven Stamkos.

Newyorčani pa so videli zanimiv derbi med Rangersi in Islandersi. Pripadel je prvim, ki so ga dobili z 2:1. Otočane je Chris Campoli sicer povedel v vodstvo v prvem delu igre, nato pa sta v drugi tretjini Rangersom zmago zagotovila Chris Drury in Nigel Dawes, slednji je zadel četrtič v zadnjih osmih tekmah. To je bil za Islanderse že peti zaporedni poraz.

Tudi hokejisti Minnesote Wild so razveselili domače navijače z visoko zmago nad Phoenix Coyotesi, boljši so bili s 6:3. Doma so zmagali še Columbus Blue Jacketsi in Calgary Flamesi, medtem ko so ostale ekipe doma zabeležile poraze. Tako so Washington Capitali z 2:5 klonili proti Edmonton Oilersom, Philadelphia Flyersi so bili z 2:4 slabši od moštva Pittsburgh Penguins, Toronto Maple Leafsi so proti Nashville Predatorsom klonili z 0:2, Vancouver Canucksi pa proti New Jersey Devilsom s 3:5.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.