Kralji ukrotili Kojote

Foto: Žurnal24 Alexander Frolov je losangeleške hokejiste popeljal do visoke zmage.
V ligi NHL so se zmage s 4:0 na gostovanju v Arizoni veselili hokejisti Los Angeles Kingsov, vendar z goli ali podajami pri tem Anže Kopitar ni sodeloval. Kazenski streli v Coloradu in St. Louisu.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

Phoenix : Los Angeles 0:4
Carolina : Boston 2:4
Buffalo : NY Islanders 4:3*
Pittsburgh : Montreal 2:3
Columbus : Philadelphia 3:0
Tampa Bay : Florida 6:4
NY Rangers : New Jersey 2:4
Dallas : Anaheim 4:3 **
St. Louis : San Jose 3:2*
Colorado : Detroit 4:3*
Calgary : Ottawa 6:3
*po kazenskih strelih
** po podaljšku

Los Angeles Kingsi so imeli uspešen sobotni večer. Na gostovanju so namreč odpravili Phoenix kar s 4:0, kar je bila tudi najbolj prepričljiva zmaga kola. Za Kralje so bili uspešni Raitis Ivanas, Alexander Frolov, ki je dosegel že 11 zadetek v 18 tekmah, dvakrat in Jarret Stoll. Anže Kopitar z goli ali podajami ni pri zmagi sodeloval, v 18 minutah na ledu pa je proti nasprotnim vratom sprožil en strel. Vratar Kingsov Jonathan Quick je zbral 30 obramb oziroma je odigral že drugo tekmo brez prejetega zadetka od treh v kraljevem dresu. Tako so hokejisti Los Angelesa Kojotom vrnili za poraz z 2:1 v petek in dosegli najvišjo gostujočo zmago to sezono. Z enakim izidom so do zdaj dvakrat zmagali tudi proti St. Louisu. Od ostalih izidov je bilo najbolj zanimivo v Coloradu in St. Louisu, kjer so domači premagali Detroit oziroma San Jose po kazenskih strelih. Dallas pa je bil od Anaheima uspešnejši po podaljških.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.