Košir nič več z Jesenicami

Foto: Žurnal24 (Foto: Boštjan Tacol)
Nekdanji smučar Jure Košir in agencija CM Sports končujeta sodelovanje s HK Acroni Jesenice. Do ločitve je prišlo zaradi različnih pogledov glede marketinško-promocijskih dejavnosti.
Oglej si celoten članek

Agencija CM Sports, v kateri kot svetovalec deluje Jure Košir, konec julija po dveh letih končuje poslovno sodelovanje s HK Acroni Jesenice. Sodelovanja je konec zaradi različnih pogledov in mnenj glede nadaljnjih marketinško-promocijskih dejavnosti in vizije razvoja jeseniškega hokejskega kluba, so danes sporočili iz agencije CM Sports. Ta je v preteklih dveh letih za hokejski klub Acroni Jesenice opravljala marketinško-promocijske dejavnosti in aktivno promocijo tako jeseniškega kot tudi slovenskega hokeja. Agencija CM Sports bo še naprej delovala v smeri dobre promocije slovenskega hokeja, slovenskih profesionalnih športnikov in slovenskega športa, so še zapisali pri agenciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.