Koprivec rešil Udinese

Foto: Žurnal24 Nogometaši Udineseja so se napredovanja veselili po enajstmetrovkah.
Udinese si je napredovanje v četrtfinale italijanskega pokalnega tekmovanja zagotovil po enajstmetrovkah. Junak pa je bil mladi slovenski vratar Jan Koprivec, ki je zadel z bele točke.
Oglej si celoten članek

Sreda je bila dan za pokalna tekmovanja. V osmini finala francoskega ligaškega pokala je Sochaux po podaljšku izpadel proti Lensu z 0:1. Bojan Jokič je odigral vso tekmo, Valter Birsa pa je v igro vstopil v 106. minuti. V sosednji Italiji, kjer so v sredo prav tako odigrali tekme osmine finala, pa se je pri zmagi Udineseja po enajstmetrovkah nad Reggino z 8:7. Mladi koprski vratar Jan Koprivec je v igro vstopil zaradi rdečega kartona drugega čuvaja mreže in postal junak Vidma, saj je zadel ob izvajanju najstrožje kazni. Samirja Handanoviča ni bilo v ekipi Udineseja, saj je dobil prost večer.

Na White hart Lanu je blestel Roman Pavljučenko.  © Reuters

 
V Angliji je Tottenham v osmini finala Carling Cupa dodal novo poglavje svojemu preporodu po prihodu Harryja Redknappa . S 4:2 je ugnal Liverpool in na zadnjih šestih tekmah dosegel še peto zmago. Dva zadetka za Spurse je prispeval ruski napadalec Roman Pavljučenko. Nogometaši španskega tretjeligaša Real Uniona so že v torek pripravili prvovrstno presenečenje v španskem kraljevem nogometnem pokalu. V šestnajstini finala tega tekmovanja so v Madridu izločili Real . Uspeh Real Uniona iz Iruna ni bil le trenutek sreče. Najprej so tretjeligaši v Irunu dobili domačo tekmo s 3:2, nato pa v Madridu zabili kar tri gole ter Berndu Schusterju vsaj malo zamajali trenerski stolček.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.