Koper zlahka prek Madžarov

Foto: Žurnal24 David Špiler je bil z 11 zadetki v 15. kolu med vsemi igralci najbolj strelsko r
Rokometaši Cimosa iz Kopra so brez težav z 28:22 (14:13) dobili tudi drugo tekmo tekmo tretjega kola pokala pokalnih zmagovalcev proti madžarskemu Ferencvarošu.
Oglej si celoten članek

Rokometaši koprskega Cimosa so se zanesljivo uvrstili v nadaljnji krog PPZ. Izbranci Fredija Radojkoviča, so bili v obeh domačih dvobojih boljši od rokometašev iz madžarske prestolnice, tekmeca v osmini finala pa bodo dobili po torkovem žrebu na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju.

Koprska ekipa je - za razliko od sobotne tekme - odpor Ferencvarosa zlomila šele v drugem polčasu. V prvi polovici tekme so si gostitelji nekajkrat priigrali tri gole prednosti, a so jih Madžari vselej ujeli. V drugi polovici tekme so imeli slovenski rokometaši vzhodne sosede vselej pod nadzorom, najvišjo prednost pa so si priigrali ravno ob koncu dvoboja, ko je končni izid postavil Nejc Poklar, s sedmimi goli tudi najbolj učinkovit današnjega obračuna.

Pokal pokalnih zmagovalcev, 3. kolo:

Cimos Koper : Ferencvaros 28:22 (14:13)
Poklar 7, Špiler 5 (1), Brumen 4; K. Wieszt in Kiss po 4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.