Kokain v Boonenu

Foto: Žurnal24 Tom Boonen se je izgovoril, da mu je bil kokain podtaknjen v pijačo v restavraci
Pri belgijskem kolesarju Tomu Boonenu so pristojni organi našli sledove kokaina, ki naj bi ga užival vsaj nekaj mesecev. Kolesar je ob tem dejal, da so mu drogo podtaknili v pijačo.
Oglej si celoten članek

Belgijski kolesar Tom Boonen, nekdanji svetovni prvak, je bil maja pozitiven na dopinškem testu, ki je pokazal, da so v njegovem telesu prisotni sledovi kokaina. Kolesar je jemanje drog zanikal, a rezultati preiskave njegovih las so vendarle pokazali, da je kokain užival vsaj nekaj mesecev, poroča spletna stran sportwereld.be.

Boonen se ni počutil krivega po dopinškem testu, ki ga niso izvedli v času dirk, zato mu ne grozijo nikakršne sankcije. Dejal je, da so mu drogo v restavraciji podtaknili v pijačo. Preiskovalci zgodbi niso verjeli, zato so zahtevali preiskavo las, ki pa je zanikala kolesarjevo nedolžnost. "Boonen kokaina ni užival le enkrat, ampak je to delal vsaj nekaj mesecev. Potem je s tem prenehal, saj pri novih laseh ni sledov droge," je dejal eden od preiskovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.