Ko zapleše Crouch

Foto: Žurnal24 Peter Crouch je najboljši plesalec med nogometaši. In najboljši nogometaš med pl
Dolgin Peter Crouch ima zaščitni znak: ko doseže zadetek, oponaša robota. Vendar je to že zastarela zadeva, saj se je Anglež že spomnil nečesa novega in to predstavil soigralcem.
Oglej si celoten članek
Peter Crouch je širnemu svetu znan po treh stvareh. Prva je višina, druga tanke noge, tretja pa njegovo značilno "robotsko" proslavljanje zadetkov. Zdaj je svojemu repertoarju dodal nov ples, ki ga je poskušal naučiti tudi soigralce v garderobi. Igranje robota po doseženem zadetku je preteklost, prihaja novi ples Petra Croucha! "Fantje, nogomet je enostavna igra. Taktika ni pomembna. Tudi postavitev ne. Pomembno je, kako proslavljate zadetke," soigralcem sporoča angleški reprezentant. Ti so se mu, kot boste videli, pridružili pri plesu in zabava sredi garderobe se je začela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.