Ko te poškoduje Nintendo ...

Foto: Žurnal24 Mark Cavendish je bil preveč ognjevit ob igranju Nintenda.
Poškodbe se še zdaleč ne dogajajo le na športnih igriščih. Če boste prebrali spodnje vrstice, vam bo kaj hitro jasno, da se majice ne sme likati, če jo nosiš, ali da ni v redu piti kolonjske.
Oglej si celoten članek
 

Pet trapastih prvič

1. SAM TORRENCE (golf) – poškodba palca med hojo v spanju
2. ALEX STEPNEY (nogomet) – izpahnjena čeljust
3. DAVE BEASANT (nogomet) –  poškodba gležnja med nabiranjem solate
4. JOHN SMOLTZ (bejzbol) – opekline med likanjem
5. LEE TREVINO (golf) – udarec strele

Na vrh seznama žrtev najbolj bizarnih poškodb so snovalci Eurosporta uvrstili golfista Sama Torrencea , ki je leta 1993 nastopal na pokalu Ryder. Tekmovanje so mu nekje na sredini preprečile težave, ki nimajo prav nobene povezave s športom. Sam je imel namreč probleme z mesečnostjo, torej hojo v spanju. Med enim od takšnih "pohodov" si je nesrečni golfist zlomil prst na nogi in moral odpovedati svoje nadaljnje sodelovanje na pokalu. Njegov kolega Lee Trevin je imel drugačno nesrečo, saj ga je na travniku zadela strela!

Za poškodbo Kim Clijsters je bil kriv njen pes. © EPA

 
 

Pet trapastih drugič

6. COLIN SMART (ragbi) – popil vodico za po britju
7. FRED TIMUS (kriket) – zlom prsta zaradi propelerja pri čolnu
8. KIM CLIJSTERS (tenis) – poškodba hrbtenice zaradi psa
9. DAVID BATTY (nogomet) – poškodba ahilove tetive, ker ga je hči povozila s triciklom
10. MARK CAVENDISH (kolesarstvo) – poškodba gležnja ob igranju Nintenda

Vratarji pogosto spodbujajo svoje soigralce v polju. To je vneto počel tudi čuvaj vrat Manchestra Alex Stepney leta 1975. Vendar je pri svoji opogumljajoči dejavnosti malo pretiraval. Pri ohrabrovanju svojih soigralcev je šel zelo daleč. Predaleč, saj si je ob kričanju nič manj kot izpahnil čeljust. Če se držite za glavo in se hahljate, se boste čez nekaj trenutkov še bolj. Posebej če vam povemo, kako se je poškodoval bejzbolist John Smoltz . Nadvse odobravamo vzorno zlikane drese, vendar Johnu nihče ni povedal, da ne sme likati, dokler majice ne sleče. Pomanjkljivo razmišljanje in opekline so ga popeljali na četrto mesto lestvice.

Tudi v kriketu se je mogoče poškodovati na nadvse nenavaden način. Angležu Fredu Timusu je nogo poškodoval propeler čolna. Prav nič v slogu svojega priimka se ni vedel Colin Smart , igralec ragbija, ki mu je bil očitno vonj njegove vodice za po britju tako všeč, da se jo je odločil popiti.  Očetovska čustva pa so tepla po glavi nogometaša Davida Battyja , ki ga je hčerkica povozila s triciklom in mu poškodovala ahilovo tetivo. Teniška igralka Kim Clijsters se je spotaknila ob psa in si poškodovala hrbtenico. Lestvico pa zaključuje kolesar Mark Cavedish , ki si je gleženj poškodoval, ko je deskal na snegu. Nič posebnega? Da, če ne bi tega počel le v videoigri na Nintendu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.