Kata se je poslovila

Foto: Žurnal24 Srebotnikovo čaka še nastop v dvojicah. (Foto: Reuters)
Katarina Srebotnik je sklenila nastope med posameznicami na turnirju WTA v Parizu. Za Velenjčanko je bila usodna Nemka Andrea Petkovic. Že prej je slovo vzela Andreja Klepač.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik se je poslovila v prvem kolu posameznic turnirja WTA v Parizu z nagradnim skladom 700 tisoč dolarjev. Velenjčanka je morala s 7:5 in 6:2 priznati premoč Nemki Andrei Petkovic.Srebotnikova bo v sredo zaigrala še v dvojicah skupaj s Čehinjo Kveto Peschke, kjer se bo pomerila s Francozinjo Aurelie Vedy in Američanko Rizi Zalameda.

Andreja Klepač je hitro končala nastope na turnirju WTA v Parizu z nagradnim skladom 700 tisoč dolarjev. Klepačeva, ki je tokrat igrala le med dvojicami, je skupaj z Avstrijko Sandro Klemenschits izgubila proti latvijsko-južnoafriški navezi Liga Dekmeijere/Natalie Grandin z 1:6 in 3:6.

Pariz, WTA, 1. kolo:

Andrea Petkovic (NEM) : Katarina Srebotnik (SLO) 7:5, 6:2

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.