Kata brez težav

Foto: Žurnal24 Katarina Srebotnik na najnovejši lestvici WTA med posameznicami z 2114 točkami z
Naša najboljša teniška igralka Katarina Srebotnik je v osmini finala turnirja v Stockholmu premagala Rusinjo Pavljučenkovo. Za polfinale proti Španki Virginii Ruano Pascual.
Oglej si celoten članek
 

Stockholm (WTA), 2. kolo

K. Srebotnik (SLO, 3) : A. Pavljučenko 6:3, 6:4

Katarina Srebotnik ta teden nastopa na turnirju WTA v Stockholmu. V torek v prvem kolu ni imela posebnih težav in je premagala Rusinjo Ano Lapuščinsko. Danes pa je lopar prekrižala s še eno Rusinjo, Anastasijo Pavljučenkovo. Prvi niz je naša najboljša igralka, ki je tretja nosilka turnirja, dobila gladko s 6:3. Drugi je bil nekoliko bolj izenačen, a ga je Kata vseeno dobila s 6:4. Tehtnico je na Katarinino stran nagnil predvsem boljši servis. Srebotnikova je namreč imela 65-odstotno uspešnost prvega servisa, Rusinja pa 49-odstotno. Posledično je Kata dobila kar 80 odstotkov točk iz prvega servisa, nasprotnica pa 60. Dvoboj je trajal dobro uro in deset minut. "Anastasija je dobra igralka, a iz mladinskega v članski tenis vodi dolga pot," je po zmagi dejala Velenjčanka. Katarinina nasprotnica v četrtfinalu bo Španka Virginia Ruano Pascual, ki je s 6:3 in 6:2 odpravila Italijanko Mario Camerin.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.