Karte so na mizi

Foto: Žurnal24 simic5_dmj_lju_240109_main
Kandidata za predsednika NZS Ivan Simič in Tugomir Frajman sta vrgla karte na mizo in predstavila sodelavce, ki sta jih povabila k sodelovanju. Komisija je zavrgla pet vlog.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Zoran nima časa
Predvolilni boj na NZS
Intervju: Ivan Simič
Odzivi na Frajmanovo koalicijo

Volilna komisija IO NZS je na današnji seji evidentirala kandidature za predsednika NZS, predsednika in člane nadzornega odbora ter predsednika in člane arbitražnega sveta NZS. Za predsednika NZS sta predlagana 2 kandidata, Ivan Simič in Tugomir Frajman. Predloga za predsednika NZS izpolnjujeta vse predpisane pogoje. Ivan Simič je na seznam podpredsednikov uvrstil naslednja imena: Franc Kopatin, Franc Kangler, Stane Oražem, Radenko Mijatovič in Branko Florjanič kot predsednik Združenja 1. SNL.

Tugomir Frajman pa je na seznam podpredsednikov uvrstil naslednja imena: Rudi Turk, Stanko Glažar, Edvard Oven, Branko Gros in Branko Florjanič kot predsednik Združenja 1. SNL. Tugomirja Frajmana je za predsednika NZS predlagala MNZ Murska Sobota, Ivana Simiča pa pet članov organov NZS. Volilna komisija bo 10. februarja 2009, po preteku roka za morebitne umike soglasja h kandidaturi, z žrebom določila seznam z imeni kandidatov za predsednika NZS, predsednika in člane nadzornega odbora ter predsednika in člane arbitražnega sveta NZS in ga objavila na spletni strani NZS. Volilna komisija je zavrgla prepozne (2) in nepopolne (3) vloge.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.