Karlović kot 50 Cent

Foto: Žurnal24 Ivo Karlović v teniški srenji slovi po najmočnejšem začetnem udarcu, izven nje p
"Karlović gerila, možete me zvat Godzilla, tenis bandito moja lopta piči drito, u Miami, Baracku Obami," se glasi začetek glasbenega hita hrvaškega teniškega igralca Iva Karlovića.
Oglej si celoten članek

Hrvaški teniški igralec Ivo Karlović stopa po glasbenih stopinjah smučarskega kolega Ivice Kosteliča, a s pomembno razliko. Če Kostelić raje posnema rokerske zvezde, dvometraš Karlović svoje videnje na šport in življenje skozi pesem izraža v stilu temnopoltih raperskih zvezd. "Ne igram košarke in ime mi ni Dennis (Rodman), vseeno sem visok in imam boljši penis," je samo eden od kontroverznih refrenov v pesmi Ive Karlovića z naslovom Baš sve.



Karlović je torej odkril svoj novi talent. Pesem "Baš sve“, ki je nastala v sodelovanju z znanim producentom Baby Dooksom, pa razkriva, da igralec tenisa izven igrišč ni tako miren kot na njih. Če ne verjamete, poslušajte njegov raperski prvenec. Glasbeno podlago je naredil Dooks, ki je verjetno tudi malo pomagal Karloviću pri samih rimah. Kakorkoli že, CD na police prodajaln prihaja prihodnje poletje, razburjenim mamam pa sporočamo: "Zaklenite sebe in svoje hčerke, saj prihaja največji 'faker' teniške scene."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.