Izgubil olimpijsko medaljo

Foto: Žurnal24 Brendan Hansen (drugi z leve) ob plavalnih junakih ameriške štafete
Olimpijska medalja je zares dragocen košček kovine, vendar se tudi tega lahko kje pozabi. Natančneje, pozabi ga lahko njegov lastnik. In ravno to se je pripetilo Brendanu Hansnu.
Oglej si celoten članek
 
 

Mama, nimam medalje. Ni je v torbi, nikjer je ni.

Brendan Hansen

 
Pogosto se zgodi, da človek izgubi ključe, oblačilo, denarnico ali kaj podobnega. Malo bolj nenavadno pa je, če se izgubi olimpijska medalja. Glede teh smo avgusta lahko nazorno videli, kaj vse so športniki pripravljeni storiti in pretrpeti zanje. Kljub temu lahko kolajna tudi izgine. In natančno to se je zgodilo ameriškemu plavalcu Brendanu Hansnu, ki je ob Michaelu Phelpsu in ostalih članih nastopil v štafeti 4 x 100 metrov in osvojil zlato. "Mama, nimam medalje. Ni je v torbi, nikjer je ni," je ob izhodu iz letala Brendan obupano poročal svoji roditeljici. Na srečo je Američana iz zapletenega položaja rešila neka študentka, ki je potovala z istim letalom, tam medaljo tudi našla in jo vrnila lastniku. Seveda se ji je ta zahvalil z izdatno denarno nagrado. Koliko natančno je ta znašala, pa ameriški novinarji ne vedo povedati.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.