Ima simptome nove gripe

Foto: Žurnal24 James je izpustil pripravljalno tekmo z Washingtonom.
Nova gripa ne prizanaša nikomur, seveda niti športnikom. Tako se je nad simptomi nove gripe potožil zvezdnik Clevelanda LeBron James, ki se ga je njegovo moštvo odločilo testirati.
Oglej si celoten članek

Potem ko so eden največjih zvezdnikov severnoameriške lige NBA, košarkar moštva Cleveland Cavaliers LeBron James ter dva njegova soigralca tožili nad simptomi gripe, se je klubsko vodstvo odločilo, da bo vse tri nemudoma testiralo za virus H1N1.

James je tako izpustil sredino pripravljalno tekmo proti Washington Wizards, saj so mu naročili, naj ostane doma in počiva. V karanteni sta tudi Darnell Jackson in Coby Karl. V združenju NBA so igralce že pred časom opozorili, naj si večkrat umivajo roke in se čim bolj izogibajo telesnim stikom. Za zdaj še ni znano, ali bo omenjena trojica dovolj zdrava, da bo lahko zaigrala na petkovi tekmi v San Antoniu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.