Hukić se je obrisal pod nosom za Evroligo

Foto: Žurnal24 Jasminu Hukiću je uvrstitev v Evroligo spodletela.
Italijanskemu Benettonu, kjer nastopa tudi Jasmin Hukić, se ni uspelo uvrstiti v Evroligo, čeprav je nad francoskim Ententom slavil za dve točki. Obračun Albe in Maroussija v nedeljo.
Oglej si celoten članek
Jasminu Hukiću in njegovemu Benettonu se ni uspelo uvrstiti v Evroligo. Na zadnji stopnički je bil od italijanskega predstavnika uspešnejši francoski Entente Orlenaise. Hukićevi so sicer dosegli pirovo zmago z 82:80, vendar so bili na prvi tekmi Francozi boljši za devet točk. Nekdanji kapetan Uniona Olimpije je igral 28 minut in dosegel 10 točk (prosti meti 1/2, za dve 0/1, za tri 3/5). Tekma, ki bo določila Olimpijinega tekmeca v skupini C med Albo in Maroussijem, bo v nedeljo. Grška ekipa ima iz prve tekme devet točk prednosti (Maroussi : Alba 79:70).

Evroliga, kvalifikacije, 2. krog, 2. tekma:

Entente Orleans : Benetton Treviso 80:82 (51:59, 38:33, 20:14)*
Nichols in Moerman po 15, Banks 14 ; Neal 29, Nicević 16, Hukić 10

* v Evroligo se je uvrstil Entente Orleans
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.