Grozljiva poškodba Boume

Foto: Žurnal24 Z Wilfridom Boumajem sočustvujejo številni ljubitelji nogometa.
Nizozemski branilec Wilfred Bouma, ki si kruh služi pri Aston Villi, si bo za večno zapomnil povratno tekmo tretjega kola pokala Intertoto. Žal ne po čem lepem, saj je doživel srhljivo poškodbo.
Oglej si celoten članek
 

Poglejte še ...

Video: Najbolj grozljive nogometne poškodbe

Angleško moštvo Aston Villa je zelo drago plačalo zmago proti danskemu Odenseju na povratni tekmi tretjega kola pokala Intertoto, saj si je gleženj huje poškodoval nizozemski branilec Wilfrid Bouma . Grozljiv dogodek se je pripetil že v 11. minuti srečanja, način poškodbe pa zelo spominja na podoben dogodek s hrvaškim reprezentantom Eduardom . Kako dolgo bo Bouma odsoten z igrišč, še ni znano, po najbolj črnogledih napovedih pa bi moral izpustiti kar vso sezono. Čeprav se je Villa z zadetkom Younga uvrstila v kvalifikacija za pokal Uefa, pretiranega slavja seveda ni bilo, Martin O'Neil pa je o poškodbi svojega branilca dejal: "Gre za resno poškodbo, pogrešali ga bomo. To je za nas velika izguba, saj je Bouma igral izjemno dobro. Tudi lanska sezona je bila zanj uspešna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.